321

Over BIOROCK | Duurzame afvalwaterbehandeling

DE ONDERNEMING

BIOROCK, opgericht in 1988, is een bedrijf dat bekend staat om zijn expertise op het gebied van de behandeling van huishoudelijk afvalwater. Het bedrijf heeft een globale visie op de zaak - van de ontwikkeling van zijn producten intern tot de uitbreiding van zijn internationaal verkoopnetwerk.

In de afgelopen 25 jaar heeft BIOROCK wereldwijd succesvolle projecten uitgevoerd.

Het gamma gecertificeerde oplossingen voor rioolwaterzuivering kan niet alleen worden gebruikt voor de behandeling van afvalwater van een individuele woning, maar ook voor groepen woningen, restaurants, hotels, campings, instellingen (scholen, zalen, enz.), commerciële kantoren en appartementsgebouwen.

ONS TEAM

Het BIOROCK-team van deskundigen bestaat uit vakmensen die gepassioneerd zijn door hun werk en de milieu-uitdagingen van de waterbescherming.

De energie van onze onderzoekers zorgt voor de ontwikkeling van nieuwe behandelingsconcepten, getest in een "levende" omgeving in samenwerking met een nationaal onderzoekscentrum.

Onze afdeling Onderzoek en Ontwikkeling is uitgerust met de beste en meest recente ontwerpsoftwareprogramma's en kan de beste tanks ontwerpen, door de variabelen van materiaalsterkte, weerstand tegen grond- en waterdruk, geometrie en wanddikte te beheersen.