321

BIOROCK- Leider in innovatieve afvalwaterzuivering

BIOROCK werd in 1988 opgericht met de visie om innovatieve, duurzame methoden te ontwikkelen voor de behandeling van afvalwater, zonder het milieu te schaden. Sinds onze oprichting zijn we uitgegroeid tot een internationaal erkende leider in innovatieve onsite en dispersed niet-elektrische afvalwaterzuiveringstechnologieën. Deze afvalwaterbehandelingen zijn geschikt voor zowel residentiële als commerciële toepassingen, groot en klein.

32 jaar later is BIOROCK wereldwijd vertegenwoordigd in meer dan 75 landen, met talrijke certificeringen. Wij zijn er trots op dat wij wereldwijd kwalitatief hoogwaardige, innovatieve en revolutionaire behandelingen kunnen aanbieden aan huizen en instellingen.

ONZE EXPERTISE

Wij zijn de enige afvalwaterspecialist die zich in de eerste plaats richt op innovatie. Door onze revolutionaire technieken en jarenlange erfgoed, blijven we groeien en vergroten we onze kennis en expertise elke dag. Wij geloven erin de klus goed te klaren, de eerste daarom staan al onze installaties onder toezicht van onze opgeleide BIOROCK-gecertificeerde professionals. Onze 32 jaar ervaring en wereldwijde ondersteuning getuigen van ons professionalisme en onze expertise op het gebied van afvalwaterzuivering.

ONZE VISIE

Onze visie is om de nummer één afvalwaterzuiveringsinstallateur te worden en een wereldwijde revolutie te ontketenen in de manier waarop mensen recyclen en afvalwater te behandelen. Wij willen een duurzame toekomst voor onze planeet bevorderen.

ONZE MISSIE

Productinnovatie, duurzaamheid en ondersteuning zijn de sleutelwoorden in onze missie. Ons doel is om door te gaan met het produceren van innovatieve producten met onze revolutionaire technieken en technologieën. Onze passie voor het beschermen van het milieu houdt ons gemotiveerd om door te gaan eenvoudige en zuinige producten te maken met een lage koolstofvoetafdruk en een minimaal jaarlijks onderhoud. Onze systemen zijn 100% recycleerbaar, en wij zetten ons in om deze verantwoorde methoden te handhaven.

Waar wij voor staan

Er zijn vijf pijlers waarop wij groeien en waaraan wij ons committeren voor onze producten en activiteiten

Kwaliteit

Bij BIOROCK zijn we geobsedeerd door kwaliteit. Dit betekent dat we alleen het hoogste kaliber afdwingen als het gaat om onze producten, installaties en ondersteuning. Deze kwaliteit komt tot uiting in alles wat we doen, van onze superieure producten tot onze ingewikkelde opleidingsprogramma's die worden gegeven door een team van experts.

Excellence

Onze deskundigheid en aandacht voor details garanderen alleen de beste, meest betrouwbare producten en diensten - en bieden de markt de ultieme afvalwateroplossing.

Revolutionair

Revolutionaire technieken en een scherp oog voor het opnieuw uitvinden van onze producten stellen ons in staat het voortouw te nemen en altijd een stap voor te blijven bij innovaties op het gebied van afvalwater.

Duurzaamheid

Wij besteden veel zorg aan de duurzaamheid van onze producten - een van onze belangrijkste aandachtspunten. Onze producten zijn op een unieke manier ontworpen om duurzaam te zijn voor zowel onze klanten als het milieu.

Steun

BIOROCK's unieke dienstenaanbod houdt rekening met het verleden, het heden en de toekomst. Onze eindgebruikers en partners zijn gerustgesteld in de wetenschap dat wij net zo toegewijd zijn aan een betere toekomst als u.

Onze groep

De drie onderdelen van onze groep zijn: "ROTOMADE", "BIOROCK" en "BIOROTOR".
Dankzij dit partnerschap kunnen wij onze knowhow en productiemethoden dagelijks uitbreiden en verbeteren.

Rotomoulding / Rotatiegieten

Niet-collectieve afvalwaterbehandeling

Semi-collectieve afvalwaterbehandeling

Wilt u contact met een BIOROCK specialist?

Hallo, mijn naam is José Manuel Rodríguez , International Sales Director bij BIOROCK. Neem gerust contact met mij op voor deskundig advies en een eventuele offerte.

Waar bent u gevestigd

Waar bent u?

Uw contactgegevens

De landcode wordt automatisch ingesteld nadat u uw land heeft gekozen

Waar bent u in geïnteresseerd?

Als u voor overige hebt gekozen geef dan aub aan wat u aan ons wilt vragen

Hoe kunnen wij u helpen